Ήρθαν οι γιορτές, ώρα για διακοπές και διακοπές σημαίνει ατελείωτο gaming! Εδώ θα βρεις τις καλύτερες gaming προτάσεις για το βαφτιστήρι και όχι μόνο!

Zήσε στον κόσμο του
PLAYSTATION

PlayStation. Η κονσόλα της Sony που έχει κερδίσει εκατομμύρια Gamers, με την απίστευτη ισχύ, τις μοναδικές επιλογές και την τεχνολογία των πιο ζωηρών, δυναμικών γραφικών. Διαθέτει μερικά από τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα χαρακτηριστικά, περιέχει παιχνίδια για κάθε γούστο και έχει δημιουργήσει μία μεγάλη κοινότητα παικτών, από κάθε γωνιά του κόσμου.

Gaming On The Go με το
ΝΙΝΤΕΝDO SWITCH

Nintendo Switch. Η κονσόλα της Nintendo φέρνει το Gaming εκεί που είσαι εσύ. Η κονσόλα συνδέεται με την τηλεόραση για gaming στο σπίτι, ενώ την ίδια στιγμή, με μία κίνηση, μετατρέπεται σε φορητή, με τη δική της οθόνη, για να την πάρεις μαζί όπου θέλεις!

Περισσότερα

Στα γρήγορα με το
XBOX

XBOX. Μία κονσόλα, αμέτρητες δυνατότητες. Το… κουτί του Gaming υπόσχεται εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα, αμέτρητα φανταστικά παιχνίδια και επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς. ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ.

Περισσότερα

GAMING LAPTOPS
και τα αίματα άναψαν

Πιάσε… δουλειά, επιλέγοντας ένα Gaming Laptop, με απόκριση που «πιάνει» κάθε κίνηση στο παιχνίδι σου, γραφικά που ζωντανεύουν την εικόνα μπροστά στα μάτια σου και επιδόσεις που αλλάζουν όσα ήξερες για τα laptops.

Περισσότερα

GAMING PC
για να σε χρίσουν νικητή

Όταν παίζεις, θέλεις να ζεις την εμπειρία του κάθε παιχνιδιού, ακριβώς σαν να είσαι εκεί; Τότε μάλλον είσαι από αυτούς που θέλουν τον δικό τους Gaming «σταθμό». Αυτό ακριβώς σου προσφέρει ένα Gaming PC.

Περισσότερα

ΤΟ GAMING
είναι τρόπος ζωής

Γνήσιος Gamer δεν είναι αυτός που παίζει κάποια παιχνίδια, είναι αυτός που έχει κάνει το Gaming, κομμάτι της καθημερινότητάς του! Ανακάλυψε τα Gadgets που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΟΥ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Περισσότερα